CRISI 1

dimecres, de febrer 04, 2009 by , under

Ens parlen de la crisí com quan parlen d'una jugada de futbol remenen la pilota donen passades. comenten alguna falta bruta i la tarjeta que no s'havia d'haver assenyelat. Ens parlen de la crisi, des del seu bon seient de tribuna, d'espectador de qualitat. Ens parlen de la crisi, des de la llunyania d'aquell que pot parlar, amb coneixement cientific i teoric, d'un succés del que ha llegit i estudiat.
Demanen que els de sempre s'apretin els cinturons, que no demanin massa,que faci contenció, que no parlin entre ells, que no es manifestin, que no cridin, que no es revoltin...de ben segur troben a faltar una mica més de vocació catolica, per que el lumpen sigui més sumis. De ben segur que encara enyoren les bules cardenalicies, i papals, ells sempre s'havien saltat les liturgies.Un pare nostre, tes ave marias i solucionat. Diuen que els pobres tenen masses fills, ells els tenen religiosament.
Ens parlen d'una crisi, que te nom i cognoms, el Pep, i la Cristina, l'Edgar i la Isabela, el Yossouff i la Fatima, el Jose i la Maria.
Ells asseguren l'interes anual, la renda anual, el nou cotxe anual, el carnet de soci del club de golf anual, el gimnas diari, la segona i la tercera residéncia, el forfait i el iot. Ho asseguren, doncs en son segurs que no ho perdren. Tenen les cordes ben lligades, zass!!, tallen una i 300 aturats de la fábrica de Finestrelles, zass!!!, tallen un altre i desnonen 25 vellets de Ciutat Vella, zasss!!!, un altre i venen un bonic "quart de casa" a la Barceloneta a una prometedora dissenyadora sueca.
Els altres, esgarrapen un caldo per dinar, remenen els contenidors per cercar quelcom que vendra, passen hores a la cua de l'INEM oferint-se per menys del que valen, dormen sota cartons a la Plaça Catalunya, i reiventen "nouvelles cuisines" de moneder buit.
Diuen que la Crisi, potser una oportunitat, però deu ser per aquells que l'han tingut algun cop!!!




edit post

1 Reply to "CRISI"

Anònim on 5 de febrer del 2009, a les 18:04

C-aixas, bancos,malditos.
R-efresionemos.
I-nsuficientes medios.
S-olidaridad.
I-lusiones y utopías.
S-alud.....


Llatina-santako