MUT (0)

dijous, d’abril 30, 2009 by , under

Enmudeixen les lleres del riu, i també els ocells, de fet tot s'atura un instant, tant debó fos l'eternitat. Et lleves a cercar un got d'aigua i de reull veig com t'allunyes, no se si aquest es un bon moment per sentir desig, pero de ben segur que es un bon moment per viure. Enmudeix fins i tot el silenci, per reviure el moment.





edit post

FORMES (0)

dimecres, d’abril 29, 2009 by , under

No tinc temps de fer-hi un comentari dolç, suau o tendre, no tinc temps de demanar perdo o permis.Avui he agafat el sender sense excuses, el sender indefinit i de ser-hi un mes, avui em deixo portar per la gentada que camina impasible cap el seu lloc de treball, a l'escola dels nens o a veure el darrer partit de futbol. Avui la meva consciencia ensopega amb els rostres imperturbables que s'aferran a jorns repetitius. No em demanis res, be de fet, mai ho has fet, pero jo segueixo sommiant en nits amb el remor de les onades al paradis.

Avui, tant debó, m'ensopegui amb una branca..tant debó caigui i rodoli en el fossar del llop.





edit post

NUVOLS 1

dimarts, d’abril 28, 2009 by , under

I els nuvols continuen passant, i entre ells s'entreveu el cel blau intens. No hi ha vent prou fort per enduur-se les paraules que vam compartir i que sense estar dins d'un botella, segur que tornaren amb les onades del temps.





edit post

EL TEMPS: BENEDETTI I JAVIER ORTIZ 1

dimarts, d’abril 28, 2009 by , under

1.Uns minuts després de posar el seguent post, m'han informat de que aquest mati li ha donat un infart a Francisco Cespedes, "Poquito", "Poqui"...pe'ls col.legues...Un tio bestial, un geni....un bon company...Fins la revolta Poqui!!!


Un s'adona que el temps ha passat, no al veure un cabell blanc al mirall o com comencen a dibuixar-se arrugas al rostre, no. Un s'adona quan els referents, els familiars envelleixen i se'n van...es llavors quan un es sent mes sol, i es aquesta solitud la que et desperta i et posa en el fil del temps que hi vius, i no pas en el que pensaves que vivies...

Avui he llegit dues noticies, la mort de Javier Ortiz, periodista de Publico i referent de l'esquerra en els seus comentaris i articles, podeu llegir el seu obitutari que ha escrit ell mateix abans de morir...quins collons!!!...

http://www.javierortiz.net/jor/dedo/sueno-con-jamaica


L'altre noticia es l'ingres de Mario Benedetti a un hospital, Benedetti de 88 anys es un "monstre" de la poesia, i dels vers com arma carregada de futur....




edit post

TO RUSIA (0)

dilluns, d’abril 27, 2009 by , under

Be, ja tenia el bitllet d'Avió i la reserva del allotjament a Moscu...El seguent pas i aixo es una mena de gimkama es aconseguir el visat per Rusia...En principi em semblava una mica complicat pero a la primera visita ja l'estic tramitant.
Requisits:
Visado ruso de turismo

Los siguientes documentos deben ser presentados a la Embajada rusa o Consulado para solicitar el visado ruso de entrada:
1. El original del pasaporte (el pasaporte válido durante al menos 6 meses posteriores a la finalización prevista del viaje)
2. 2 Formas de aplicación de visados rusos cumplimentado y firmado.
3. 2 fotografías reciente tamaño pasaporte.
4. Los grupos turísticos o participantes de cruceros: la carta de la compañía turística o del circulo, que confirme la ruta, y que incluya una copia de la confirmación de una compañia turística rusa autorizada con el número de referencia y confirmación del número de visado señalados.
5. Viajes individuales: la confirmación de la reservación del hotel de una compañía turística autorizada o directamente del hotel, con el número de referencia y número de confirmación del visado indicados.
¡Atención!: a partir del 15 abril 1999 los apoyos para cualquier tipo de visado de turismo deben ser presentados en un formato nuevo.Si necesita el ayudo en la obtención de invitación para el visado ruso de turismo, vea Apoyo para los visados rusos .
De tots aquests requisits el mes "divertit" es la invitació....perque si el viatge es en Agencia de Turisme ja va inclos, pero al ser un viatge per "lliure"...he tramitat per mail la invitacio a http://www.getrussian.com, preu 19 Lliures Esterlinas...i direu en lliures esterlinas....doncs si perque ates les opcions de pagament, USD, EUR..aquesta em sortia millor al canvi, uns 22 Euros...I semble mentira pero funciona t'envien el document a les 24h per mail...un document imprescindible...
Si un va al Consulat de Rusia, cal demanar hora previa i atendre's als horaris...He fet les gestions a Politours....preu del visat 90 euros...triguen 10 dias....
Una vegada tinc aquest, perque tot seria que tingues el bitllet i no pugues creuar l'Aduana, doncs ara despres Mongolia...i Xina...






edit post

EL DESTI (0)

dijous, d’abril 23, 2009 by , under

El Desti, sorgeix i no saps si ve per quedar-se o ha arribat subtadament, hom no sap si aquella vivencia era de veritat o era passatgera. El destí ens dona i ens treu felicitats, miseries i tristesses i no sempre en aquest ordre.
A les linies de les mans, a les estels, als rastres ennegrits del café o a les fulles del te, el desti sorgeix per reescriure't la vida. I a cops es tan dolç el destí que malgrat no sigui verdader es facil deixar-se duu per l'engany. Tant debó, el destí el poguessim dibuixar nossaltres mateixos, i fer teixits amb seda i amb troços de cotó, perqué les punxes, i els ganivets ja te'ls dona la vida....






edit post

EN MARXA!!! (0)

dimecres, d’abril 15, 2009 by , under


SORTIDA 20 DE JUNY -TORNADA 19 DE JULIOL


Bé, despres de rumiar-ho molt i d'esperar la millor oferta de vols, ja m'he decidit. No se si es una questió de valentia o de inconsciencia, segurament d'una mica de les dues de forma mesurada es
compon l'aventura. El projecte supera en molt i es dir molt a tot allò que fins ara he fet, els components d'incertesa, de cultures distants, de quilometres a fer, de juntar historia, natura, ideologia...una vegada mes s'abraçen i formen un tot perfecte.


Pero no ens enganyem, la tramitacio i els preparatius son també molt més feixugs. En primer lloc doncs cal visat per entrar-hi a tots tres paisos (Rusia, Mongolia i Xina), i el visat es quelcom mes que una visita al Consulat de torn, es converteix de moment vaig a pel de Rusia en un llaberint de documents i requisits una mica excesius, sobretot si un va de turisme i pel seu compte.

GUIAS DE VIATGE+INFORMACIO
VISATS
VACUNES


EQUIPATGE



AVIO -Bitllet comprat i assegurat



MOSCU
ALLOTJAMENT
LLOCS D'INTERES (Kremlin, Mausuleu de Lenin, Parc Gorki, Museu de la Cosmonautica...)


TREN TRANSMONGOLIA
MONGOLIA


TOUR



XINA








edit post

LA PEDRA 1

dilluns, d’abril 06, 2009 by , under

Ell, la va tornar a esperar
damunt d'aquella pedra grisa,
una més perduda enmig del res.
L'alè s'accelerava a ritme dels segons
que pasaven, i el Sol mica en mica
es ponia darrera seu allargant-ne
l'ombra i la inquietut.
No será la darrera vegada que hi torni
a aquella pedra amul.let
no será el primer cop que ensopegui
amb ella, ni tampoc la última que se'n vagi
amb les mans en blanc.
Fart de desprecis i baixesses,
de falsetats insultants
de mirades que amaguen venjances no consumades
fart de veure les nits a traves del vidre
d'un got allargat,
fart de ser-hi el sac de boxa,
on es desfoguen les miseries dels demes.
Va seure a la pedra tot esperant,
i a l'aixecar el cap va veure
l'espatlla de l'univers.





edit post

PLOU (0)

dijous, d’abril 02, 2009 by , under



edit post

PETJADES 1

dimecres, d’abril 01, 2009 by , under

Si les petjades que vam fer junts
se les va enduu la primera onada al mati.
Si els destins els tenim escrits
en linies inesborrables d'enganys i encerts.
Si darrera cada arbre, cada canya, cada junc
m'espera el meu amor de primavera.
Si acaricio pells que em recorden ahirs
pero em desperten dels avuis.
Si puc sommiar despert i escriure un mot,
i una lletra i un anhel.
Si camino per draceres lluny de la buidor
de les nits que es veuen amb el calidoscopi.
Si boires i primeres neus son la meva calçada
i la sola de les botes deixen petites marques.
Si demano un peto, una abraçda, un gest
i dono rebeldia,consciencia, lleialtat.
Si no puc aturar-me i cerco la primera llum
en l'horitzo de les dunes.
Si confonc la lluna plena amb el miratge
que em desvela cada dia i la mar plena de calma.
Si, penso, repenso, invento, reinvento.
Si, lluito i respiro, pateixo i gaudeixo
Si no m'aturo davant de cada Sant, de cada imatge a venerar
Si soc lliure i l'equipatge es lleuger
Si visc....si estimo...si estic....llavors SOC.





edit post