TO RUSIA (0)

dilluns, d’abril 27, 2009 by , under

Be, ja tenia el bitllet d'Avió i la reserva del allotjament a Moscu...El seguent pas i aixo es una mena de gimkama es aconseguir el visat per Rusia...En principi em semblava una mica complicat pero a la primera visita ja l'estic tramitant.
Requisits:
Visado ruso de turismo

Los siguientes documentos deben ser presentados a la Embajada rusa o Consulado para solicitar el visado ruso de entrada:
1. El original del pasaporte (el pasaporte válido durante al menos 6 meses posteriores a la finalización prevista del viaje)
2. 2 Formas de aplicación de visados rusos cumplimentado y firmado.
3. 2 fotografías reciente tamaño pasaporte.
4. Los grupos turísticos o participantes de cruceros: la carta de la compañía turística o del circulo, que confirme la ruta, y que incluya una copia de la confirmación de una compañia turística rusa autorizada con el número de referencia y confirmación del número de visado señalados.
5. Viajes individuales: la confirmación de la reservación del hotel de una compañía turística autorizada o directamente del hotel, con el número de referencia y número de confirmación del visado indicados.
¡Atención!: a partir del 15 abril 1999 los apoyos para cualquier tipo de visado de turismo deben ser presentados en un formato nuevo.Si necesita el ayudo en la obtención de invitación para el visado ruso de turismo, vea Apoyo para los visados rusos .
De tots aquests requisits el mes "divertit" es la invitació....perque si el viatge es en Agencia de Turisme ja va inclos, pero al ser un viatge per "lliure"...he tramitat per mail la invitacio a http://www.getrussian.com, preu 19 Lliures Esterlinas...i direu en lliures esterlinas....doncs si perque ates les opcions de pagament, USD, EUR..aquesta em sortia millor al canvi, uns 22 Euros...I semble mentira pero funciona t'envien el document a les 24h per mail...un document imprescindible...
Si un va al Consulat de Rusia, cal demanar hora previa i atendre's als horaris...He fet les gestions a Politours....preu del visat 90 euros...triguen 10 dias....
Una vegada tinc aquest, perque tot seria que tingues el bitllet i no pugues creuar l'Aduana, doncs ara despres Mongolia...i Xina...






edit post

0 Reply to "TO RUSIA"